Massage Aan Huis Maastricht

Published Nov 14, 20
6 min read

Heerlijke Massage Bij U In Maastricht

sjaak-terwindt. com - Shiatsu en Reiki bieden beiden hun eigen oplossing voor je gezondheidsklacht(en) en de zoektocht naar rust en ontspanning. Shiatsu helpt je weer in balans te komen en te blijven. Je kunt een afspraak maken voor een Shiatsu of Reiki behandeling. Een shiatsubehandeling duurt ongeveer 50 minuten. Een reikibehandeling 30-45 minuten.

shiva-ganesh. com - SMASH is een organisatie gespecialiseerd in het geven van massages op de werkplek en diverse massages, waaronder Sport-, Ontspanningsmassage en Lypossage, in de praktijk of aan huis. Tevens verzorgen wij sinds enige jaren een Basis cursus, Vervolg cursus, HotStone cursus en een Stoel massage cursus. www. smashmassage.nl - Sombat heeft een praktijk voor Thaise massage in het centrum van Sassenheim.

Een Top Massage Bij U In MaastrichtGezichtsmassage Technieken

www. sombat.nl - De SpaCapsule is het nieuwste en meest efficiënte watermassage apparaat op de huidige markt. Voorzien van een spraakmakend design, dvd/audio systeem en een aroma therapiesysteem. www. spacapsule.nl - Sportmassage, stoelmassage, ontspanningsmassage (massage workshop maastricht). Op deze site vindt u informatie over massages die u helpen te ontspannen, sneller te herstellen na een sportieve inspanning en om een lange werkdag door te komen.

Zalige Massage In MaastrichtGoede Massage Bij U In Maastricht
Een Top Massage Bij U In MaastrichtGoede Massage Bij U In Maastricht

sportcare66.nl - Naast blessure-informatie staan er ook een groot aantal thema's op het gebied van gezond en verantwoord bewegen en sporten. Mijn doel is de sporters met blessures of een chronische aandoening met plezier te laten bewegen - massage workshop maastricht. www. blessure-aanwijzer. nl - Sterren Massage, Hotstone Heaven! Professionele lichamelijke ontspanning. Gediplomeerde masseurs.

De Workshops worden gegeven in Hilversum. Verkoop Hotstone artikelen, heaters en stenen - Beste Massage Maastricht. Sterren Massage, een hemelse ervaring! www. sterrenmassage. massage workshop maastricht.nl - Een stoelmassage op kantoor is een ideale manier om werknemers hun stress te laten verlagen. Er is gebleken dat ziekteverzuim afneemt wanneer werknemers een massage krijgen. Deze massages worden verzorgd door Jerry Elkhuizen massagepraktijk in Zoetermeer.

stoelmassagevoorbedrijven.nl - Voor een leuke gimmick of het structureel terugdringen van het ziekteverzuim op uw bedrijf moet u bij 15MinutesMassage zijn! Wij verzorgen stoelmassages op bedrijven, beurzen, evenementen enz. Zoekt u 1 of 50 masseurs, tussen Groningen en Geleen? Wij bespreken graag de mogelijkheden bel: 0570-634907. www. 15minutesmassage.nl - Jobmassage verzorgt stoelmassage op de werkplek.

Bel ons ook voor stoelmassage op beurzen, stoelmassage op evenementen en stoelmassage op feesten. www. jobmassage.nl - Professionele stoelmassage voor bedrijven door geheel Nederland. Massage op locatie volgens TouchPro methode. Lid van KaTa Nederland. www. stoelmassagenederland.nl - Bedrijfsmassage: Ontspanning – Preventie – Behandeling. Prijzen: Vanaf € 50,00 per uur. Wij staan u graag persoonlijk te woord voor meer informatie of een offerte op maat.

Ontspanningsmassage Maastricht

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Massage In Maastricht

www. vitalatwork.nl - Specialisten in TouchPro® stoelmassages. Onsite bij bedrijven en particulieren. Werkgebied regio Twente. www. stoelmasseur.org - Hemelse en helende massages gegeven in Amsterdam met onder andere holistische massages, reiki, energetische massages en hot en cold stone massages in Amsterdam, vlakbij Hoofddorpplein. www. studiorelaxz.nl - Wij bieden serieuze Thaise massage, oliemassage en voetmassages.

Bel 06-39573553. www. thaise-massage-venlo. nl - TantraFlow biedt verschillende vormen van Tantra massage, Energetische massage, Coaching, Meditatie en Tantra-Yoga, zowel voor stellen als op individuele basis. Vestigingen in Breda, Fijnaart, Drunen en Rosmalen. www. Goede Massage Bij U In Maastricht. tantraflow.nl - Driejarige, door BATC en RING, erkende opleiding op HBO-niveau. Tevens massagepraktijk voor Thaise Yogamassage, Thaise voetmassage en Thaise kruidenstempelmassage.

www. yogamassage.nl - Hier kan je een reservering maken voor een fijne ontspannende Thaise yoga massage in onze sfeervolle praktijkruimte in Amsterdam. Ook kan je jezelf opgeven voor deelname aan een workshop om zelf Thais te leren masseren. massage workshop maastricht. Thaise Yoga massage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur.

thaiseyogamassage.nl - Therapeutisch Centrum Klerk is een praktijk voor complementaire geneeswijzen voor acupunctuur, dry needling, shiatsu therapie, cranio sacraal therapie, massage en sportmassage. www. tcklerk.nl - Het grootste Voetreflex opleidingsinstituut in Nederland. Voetreflexologie, voetdiagnostiek, voetreflex massage enz. Het aanbod van workshops is zeer gevarieerd. Het beslaat verschillende richtingen zoals voetreflexologie, voetdiagnostiek, voetreflex massage, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

www. totalhealth.eu - Meestal moet u voor een massage de deur uit maar eigenlijk heeft u na een massage helemaal geen zin meer om naar huis te rijden. Bij de massage praktijk van TotallyFit hoeft dit ook niet! Voor een massage in Almere, Utrecht of Amsterdam komen wij gewoon bij u aan huis.

TotallyFit is gevestigd in de Beauty Boulevard te Bussum. Naast een massage kunt u hier ook terecht voor schoonheidsbehandelingen, etc. www. totallyfit.nl - Diverse Massages voor Ontspanning en Klachtbehandeling Medio juni 2007 lid Nederlands Genootschap Sportmassage. U kunt ook bij mij terecht voor: Voetreflexzonetherapie, Reiki, Homeopathie. I - massage workshop maastricht. de Groot – 06 49126636.

inadegroot.nl - Waar in 1996 de deuren nog gesloten bleven staan zij nu wagenwijd open; in honderden bedrijven in Nederland, maar ook daar buiten, wordt de TouchPro® Europe stoelmassage op regelmatige basis uitgevoerd. www. touchpro.nl - Jij kunt bij ons terrecht wanneer jij op zoek bent naar een geschenk voor een speciaal iemand? Maar ook wanneer jij fysieke klachten hebt waar jij van af wilt, wij helpen jou op weg zodat jij je weer fit voelt.

Professionele Massage Maastricht

www. uploadyournrg.com - Dit is een zeer praktische opleiding. Ontstaan uit 25 jaar massage ervaring. Alle informatie en massagevormen zijn dan ook direkt toepasbaar. We werken vanuit het concept, dat lichaam en geest één zijn (Diepe Massage Maastricht). De Opleiding wordt gegeven door: Peter Schoutens en Lena Span. www. opleidingmassage.nl - Tui massage waxen en balsems zijn natuurlijke massage en lichaamsproducten op basis van natuurlijke bijenwas en essentiële oliën.

massagewax.nl - Een massage brengt u van het denken naar het voelen, van het hoofd naar het lichaam, van tijd naar tijdloosheid. Een oase van rust, waarbinnen even niets hoeft - massage workshop maastricht. Kom ook eens sfeervol onthaasten bij Versteegh Massagepraktijk. www. versteeghmassagepraktijk.nl - Voetreflex therapie, diverse massages en andere ontspanningstechnieken verzorgt door Petrie.

petrie-zorggoedvoorjezelf. nl - Geef aandacht aan jezelf en je lichaam met een massage bij mijn massagepraktijk. Laat spanningen los en gedachten tot rust komen dankzij massagetherapie. www. wel-zijn (massage workshop maastricht). nu - Wellness Academie organiseert workshops, cursussen & opleidingen op diverse locaties in België & Nederland. Als trendsetter in de massage- & wellnesswereld zijn wij vooral bekend omwille van onze kwalitatieve cursussen.

www. alternatieva.com - Wellnssfeestje is voor groepjes vrouwen, door vrouwen. Wij bieden bij jou thuis een omgeving aan waarin je jezelf helemaal kunt ontspannen. Wij brengen een oase van ontspanning en rust bij je aan huis, met onder andere massages. www. wellnessfeestje.nl - Work Massage is gespecialiseerd in het geven van stoelmassages voor bedrijven door heel Nederland.

www. workmassage.nl - Het is goed om je lijf af en toe eens wat extra's te geven (massage workshop maastricht). Wat meer ontspanning of een beetje meer vitaliteit kunnen we allemaal wel eens gebruiken. Een massage van Your Turn kan hierin bijdragen. www. yourturn.nl - Zakenmasseurs helpt uw bedrijf om het ziekteverzuim te verminderen.

Bedrijfsmassage van Zakenmasseurs is een uitstekende investering in uw belangrijkste productiefactor: personeel! www (massage workshop maastricht). zakenmasseurs.nl - Binnen Zonnevlecht Opleidingen bieden wij u alle ruimte om te groeien in het massagevak. Wij begroeten u graag bij Zonnevlecht Opleidingen in Waalwijk. www. zonnevlechtopleidingen.nl - Tijdens je zwangerschap is er niets zo verlichtend en ontspannend als een massage.

Navigation

Home

Latest Posts

Opleiding Holistisch En Systemisch Leven

Published May 27, 22
6 min read

Holistische

Published May 24, 22
6 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Published May 20, 22
6 min read