Massagepraktijk Beginnen

Gepubliceerd okt. 29, 21
6 min read

Ontspanningsmassage Limburg

In de meest ernstige gevallen is het zelfs mogelijk dat je een botbreuk oploopt tijdens een massage. Het gaat dan meestal om de kleinere en gevoeligere botjes in je lichaam, zoals de botten in je handen en voeten. Wie kan er beter niet voor een massage kiezen? Mensen met bepaalde klachten of gezondheidsproblemen kunnen er beter voor kiezen om geen massage te nemen.

Daarnaast kan een massage schadelijk zijn voor mensen met hartklachten en mensen die bloedverdunners slikken. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, dus het is goed om van tevoren met je arts te bespreken of een massage goed voor je is. Een massage wordt ook afgeraden bij vrouwen die minder dan drie maanden zwanger zijn.

Massage Maastricht

Massage Maastricht - Massage BehandelingSportmassage Maastricht

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Maastricht Massage

Later in je zwangerschap kan een massage juist heel erg goed zijn voor je lichaam en baby. Voorzorgsmaatregelen bij een massage Wil jij gaan genieten van een fijne massage? Dan zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Zo is het altijd verstandig om met je huisarts te overleggen of je geen risico loopt tijdens een massage.

Zo weet je in ieder geval zeker dat een massage geen kwaad kan. Daarnaast is het belangrijk om een masseur te vinden met veel ervaring en kennis van zaken. Zoek bijvoorbeeld een masseur uit die een speciale opleiding heeft gevolgd en die ook een keurmerk heeft. Het is ook de moeite waard om vooraf wat recensies op te zoeken op het internet, zodat je zeker weet dat je goed zit.

Wellness & Sportmassage - Maastricht

Er zijn verschillende technieken die weer allemaal een andere uitwerking hebben. Het is dus goed om je vooraf in te lezen. Verschillende massagetechnieken Over de hele wereld worden er verschillende soorten massages gegeven. Al deze technieken hebben hun eigen voordelen en geschiedenis. Weet jij al welke techniek jij uit wilt proberen? Hot stone massage De naam zegt het natuurlijk al: tijdens deze massage word je behandeld met hete stenen.

De hitte van de warme lavastenen op je huid zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en dat er meer zuurstof naar je cellen wordt vervoerd. Thaise massage Wie een reis naar Thailand boekt, kan niet zonder een bezoekje aan een massagesalon. Deze massagetechniek maakt vooral gebruik van rekoefeningen, drukpunten en verschillende lichaamshoudingen.

Intuitieve Massage In Maastricht

Zweedse massagetherapie Het zijn de zweden die massages populair hebben gemaakt in Europa. Deze massagetechniek is dan ook de techniek die je veel terugvindt in de spa en wellness centers. Bij deze massage worden er vijf verschillende technieken gebruikt die er allemaal voor zorgen dat jouw lichaam ontspant doordat je spieren los worden gemaakt.

Sport & Ontspanningsmassage - MassageMaastricht - Ontspanningsmassage

Tijdens een deep tissue massage probeert de masseur om de diepste lagen van je lichaam te bereiken om knooppunten in je spieren los te maken. Hierdoor wordt er veel druk uitgeoefend op de spieren, maar een goede deep tissue massage zou eigenlijk geen pijn moeten doen. Japanse shiatsu massage Bij deze massagetechniek is het mogelijk om een dunne laag kleding aan te houden.

Ontspanningsmassage Maastricht

Massagesalon LimburgMaastricht Massage - Massage Praktijk

De vingers of ellebogen van de masseur gaan in een ritme over je lichaam heen om verschillende acupunctuurpunten te stimuleren. Aromatherapie Bij aromatherapie staat het gebruik van essentiële oliën centraal. Dit zijn allemaal natuurlijke oliën die een genezend karakter hebben en die vaak ook nog eens heerlijk ruiken. Bij deze techniek worden er dus meerdere zintuigen gestimuleerd.

Zo kan het zijn dat je vooral voor een ontspannende massage gaat, maar een massage kan ook medische voordelen hebben. Het verschil tussen een therapeutische en ontspannende massage Het is altijd belangrijk om te weten waarom je voor een bepaalde massage kiest. Vind je het vooral belangrijk om te ontspannen en om tot rust te komen? Of ben je juist op zoek naar een masseur die jou kan helpen om medische problemen te verhelpen? Het verschil tussen deze twee doelen is ook het verschil tussen therapeutische en ontspannende massages (massagepraktijk beginnen).

Hotstone Stenen

Therapeutische massage De belangrijkste kwaliteit van dit soort massages is dat ze je helpen om medische problemen te voorkomen. Jij en de masseur willen er allebei voor zorgen dat je lichaam gezonder, energieker en pijnvrij wordt na een behandeling - relax maastricht. Voor een therapeutische massage moet je dus naar een specialist die weet wat hij doet.

Het opstellen van een behandelplan is niet nodig wanneer je een ontspannende massage boekt. Je kunt natuurlijk wel vooraf aangeven wat voor aanrakingen je wel of niet prettig vindt (massagesalon maastricht). Zo kan de masseur ervoor zorgen dat jij echt kunt relaxen en kunt genieten van de massage. Veel mensen vinden het belangrijk dat een massage zowel ontspannend als genezend is.

Massage In Maastricht

Aromatherapie massages Bij aromatherapiemassages worden twee krachten gebundeld: de voordelen van een helende massage en de genezende werking van essentiële oliën. Tijdens deze massages wordt je lichaam ingesmeerd met oliën die speciaal zijn geselecteerd voor jouw lichaam en klachten. De natuurlijke oliën worden allemaal van planten gemaakt en zijn daarom niet schadelijk voor je huid.

Massagepraktijk Maastricht - Een Massage Doet WonderenOntspanningsmassage Limburg

Bovendien wordt er eeuwenoude kennis gebruikt die talloze mensen heeft geholpen. Daarom voelt een aromatherapie massage zo vertrouwd aan. In principe is een aromatherapie massage niet heel anders dan een gebruikelijke massage. Het grootste verschil is dat er meer aandacht is voor de massageolie, aangezien deze jou kan genezen. De olie wordt op specifieke plekken aangebracht om zo alle goede krachten van de olie te benutten.

Masseur Limburg

Door de combinatie van geur en aanrakingen worden de delen van de hersenen gestimuleerd die verantwoordelijk zijn voor je herinneringen. Door het prettige gevoel van de massage kunnen neerslachtige gevoelens en stress langzaam maar zeker verminderen. De wrijvende beweging tijdens de massage zorgt er bovendien voor dat de bloedsomloop in je lichaam gestimuleerd wordt.

Aromatherapie is dus ook in staat om je gezondheid te verbeteren. Door de bewegingen van de massage worden ook de oliën beter door je lichaam opgenomen - hotstone stenen. De goede kwaliteiten van de olie kunnen dus alle onderdelen van je lichaam beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om essentiële oliën uit te zoeken die jouw persoonlijke klachten kunnen genezen of verminderen - hotstones.

Massage Limburg

Zo zijn lavendel en roos twee heerlijke geuren die goed zijn in het verminderen van angst en stress. Deze oliën brengen je dus echt tot rust. Pepermunt en citroen zijn twee oliën die verschillende fysieke klachten kunnen verminderen. Zo werken ze goed tegen misselijkheid, waardoor ze populair zijn bij zwangere vrouwen die een massage nemen.Deze olie zorgt namelijk voor meer flexibiliteit in je lichaam. Bacteriën en infecties kunnen bestreden worden met tea tree olie. Ook schimmels en andere vervelende huidproblemen kunnen bestreden worden met de olie. Wie last heeft van pijn is vooral gebaat bij een behandeling met gemberolie. Ook olie van de dennenboom kan pijn verlichten.

Meer van Foot massage

Navigation

Home

Latest Posts

Wasparfum En Schoonmaakmiddelen

Published Mar 19, 23
4 min read

Oefentherapie

Published Mar 15, 23
7 min read