Sport & Ontspanningsmassage Maastricht, Limburg

Gepubliceerd dec. 17, 21
6 min read

Ontspanningsmassage Maastricht - Massage Tips

Ik mag van de gelegenheid gebruik maken en neem plaats op de plek, waar Monique haar cliënten ontvangt. De intens serene sfeer en de geurloze olie op mijn armen, brengen me in een mum van tijd terug bij mezelf. Peggy kijkt toe hoe ik langzaam wegzak in mijn eigen lichaam en geest.

Het gesprek later blijft als een warm wolkendek in me hangen. Het duurt even voordat ik weer terug in de interviewruimte ben. Het effect van de massage ontroert me. Wat geweldig dat er ook in Limburg plekken zijn waar de kankerpatiënt zich even niet groot hoeft te houden, maar waar ze gewoon mens kunnen zijn in al hun emotionele en lichamelijke verwarring.

Ontspanningsmassage Maastricht - Totale Ontspanning

Zij weten als geen ander hoeveel deze ziekte doet in de breedste zin van het woord. Door hun opleiding kunnen ze de massage op een verantwoorde manier geven, binnen de grens en conditie van de cliënt - massage maastricht. Om de beste zorg uit te kunnen dragen, wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen met een lijst aan vragen (massage zuid limburg).

Van belang is en blijft dat er vanuit de cliënt gedacht wordt, rekening houdend met wat wel en niet kan binnen het medische verhaal. En alhoewel de wens van de cliënt heilig is, moet er rekening worden gehouden met contra-indicaties. Bepaalde massages kunnen niet altijd toegepast worden. Dan is het zaak om de cliënt mee te nemen in het nieuwe proces en samen uit te vinden, welke liefdevolle aanraking wel van toepassing kan zijn.

Massage Limburg

De ziekte kanker die bezit neemt van zowel je lichaam als je geest, zorgt voor een mindere kwaliteit van leven. In welke fase dan ook. De liefdevolle aanraking verbetert die kwaliteit van leven. Peggy: “stel je maar voor hoe bizar de rollercoaster is waar lichaam en geest in terecht komen na de eerste diagnose”.

Ontspanningsmassage Maastricht - Totale OntspanningMassage In Maastricht

“De aandacht voor jou als mens verdwijnt naar de achtergrond”. Beide therapeuten zien bij Massage bij Kanker dat klachten als pijn, misselijkheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie en eventuele depressiviteit kunnen verminderen. Het verbetert de kwaliteit van leven. Het zal je als mens weer laten voelen en je helpen terug in contact te komen met je eigen lichaam.

Massage Hand

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Maastricht Massage

Netwerk Massage bij Kanker Het Instituut Massage bij Kanker, waar zowel Peggy als Monique hun specialisatie hebben gedaan, is een nationaal en internationaal erkend trainings- en kennisinstituut op het gebied van complementaire zorg in de oncologie. De internationale richtlijnen komen van Society for Oncology Massage in de VS. Het instituut dat toonaangevend is in de Benelux, werkt nauw samen met ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen.

Hun andere collega’s vanuit het landelijke netwerk profileren zich meer in het Noorden van Limburg, gevolgd door een grote groep therapeuten boven de rivieren. De gedachte dat elke patiënt weer recht heeft om zich mens te voelen, geeft hen allen de drive om hun pijlen te richten op verschillende zorginstellingen.

Massagesalon Limburg

Sportmassage MaastrichtMassage Maastricht - Info En Tarieven

Dat Massage bij Kanker in Limburg op de kaart gezet moet worden, is een klusje waar zowel Monique, als Peggy het volste vertrouwen in hebben. En alhoewel ze hun mouwen moeten opstropen, hebben ze o. a. een basis weten te leggen op de Gezondheidsbeurs van Maastricht (massage maastricht). Daarnaast laten ze hun gouden handen graag wapperen in inloophuizen, hospice op kanker infodagen, op informatieavonden voor de wijkverpleging of buurtzorg en binnen zorginstellingen.

Enthousiast geven ze aan graag tijd te willen vrijmaken om Massage bij Kanker waar dan ook te mogen presenteren. Massage Zowel Peggy als Monique masseren mensen met kanker in hun praktijk, thuis, in een hospice of tijdens een therapie in het ziekenhuis. In samenspraak met de cliënt is er veel mogelijk, geven beide therapeuten heel nadrukkelijk aan.

Hotstones

Masseur LimburgIntuitieve Ontspanningsmassage - Maastricht

Hoe lang de massage duurt verschilt dus per cliënt. Het instituut waar Peggy en Monique hun training kregen en nog jaarlijks voor een training moeten terugkomen, heeft tegenwoordig ook een speciale ziekenhuistraining voor Massage bij Kanker van een week in een ziekenhuis. Monique: “een prachtige ontwikkeling waar ik in de toekomst absoluut iets mee wil gaan doen”.

Voor Peggy is het “geven” tijdens een massage het mooiste dat ze uit de massage voor zichzelf kan halen. Monique beaamt dit en vult aan dat ze nog steeds ontroerd kan raken van het feit dat liefdevolle aanraking zoveel met een cliënt kan doen. thai massage maastricht. In het zware proces, ongeacht in welke fase de cliënt zich bevindt, voegt het iets toe: de aandacht, het mens zijn, het wegvallen van medische beladenheid en de aanraking van het lichaam op plaatsen waar verhalen schuil achter gaan.

Thaise Massage Maastricht

Cliënten komen tijdens de massage na lange tijd weer tot zichzelf en beseffen dan pas wat de ziekte allemaal met hen gedaan heeft of nog steeds met hun doet. De mens zien De complementaire zorg, die Monique en Peggy als aanvulling op de reguliere zorg kunnen aanbieden is helaas niet bij elke patiënt bekend.

En alhoewel er steeds meer artsen open staan om deze complementaire zorg ook aan hun patiënten te kunnen aanbieden, is en blijft de mens achter de ziekte in de reguliere gezondheidszorg helaas te vaak onzichtbaar. Het onbegrip dat veel kankerpatiënten tijdens, maar zeker ook na de behandelingen ervaren is een doorn in het oog van beide therapeuten.

Ontspanningsmassage - Massagesalon

De patiënt is geen patiënt meer en wordt met een handdruk de wereld ingestuurd. Echter de rugzak vol gevoelens en onverwerkte gedachten, die de patiënt meezeult, blijven naast de lichamelijke littekens een aandachtspunt. De gewenste orde van de dag is lastiger te bereiken dan men denkt. Peggy en Monique zijn als specialist op het gebied van Massage bij Kanker, getraind om patiënten, ook na jaren van “schoon” zijn, te begeleiden om zichzelf weer terug te vinden (massagesalon limburg).

Kan er weer een maandje tegenaan. Kortom een aanrader!15. Thai Spirit - Burgemeester Snijdersstraat 17, BG Wijnandsrade 2 reviews, In een woord, geweldig! Dat zo'n klein vrouwtje zoveel kracht heeft is ongelooflijk. Ik voelde me als herboren. 16. Praktijk Carin Smeets - Parrestraat 17, LJ Eijsden 1 review, Lieve vriendelijke vrouw die haar beroep met hart en ziel uitvoert17.

Massage Stenen

Sport & Ontspanningsmassage MaastrichtOntspanningsmassage - Massagesalon

Holistische Oost-West benadering Bij Thai Dee staat een holistische Oost-West benadering centraal - hotstone stenen. Eeuwenoude oosterse kennis en inzichten worden gecombineerd met hedendaagse westerse kennis en inzichten. Ze versterken elkaar. Helpen je gerichter te behandelen. Combineer je dit met aanwezigheid, afstemming op wat het lichaam je vertelt onder je handen en de intentie van Metta (Loving kindness) dan ontstaat een zeer diep doorwerkende massage die helemaal is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de ontvanger.Binnen de opleiding kiezen we bewust voor kleine groepen. Hierdoor krijgen de groepen een persoonlijk karakter en krijg jij de tijd en persoonlijke aandacht die nodig is om een goede masseur te worden. Voor ons is aandacht voor de individuele behoeftes en mogelijkheden van de cliënt een belangrijke kernwaarde en dat geldt ook voor onze keuze tot kleinschaligheid.

Meer van Foot massage

Navigation

Home

Latest Posts

Wasparfum En Schoonmaakmiddelen

Published Mar 19, 23
4 min read

Oefentherapie

Published Mar 15, 23
7 min read