Sportmassage - Fysiotherapie

Published May 17, 21
6 min read

Oefeningen En Revalidatie Whiplash - Behandeling Whiplash

Pijnlijke of stijve gewrichten krijgen hierdoor de kans weer in de “normale” stand te komen en beter te functioneren. Deze techniek wordt echter relatief weinig gebruikt binnen ons centrum. Fysiotherapie Rotterdam. Wij werken met name middels lichte mobilisatietechnieken, waarbij met rustige bewegingen het gehele bewegingsapparaat weer in positie wordt gebracht. Naast manipulatie en mobilisatie heeft de chiropractor nog diverse andere technieken tot zijn beschikking.

Verschil met Fysio-/Manueel-/Osteotherapie Manuele therapie is ontstaan uit chiropractie en osteopathie. Chiropractie is een 5-jarige voltijd universitaire opleiding terwijl zowel manuele therapie als osteopathie deeltijdopleidingen zijn (60 dagen verdeeld over 3 jaar). Chiropractie richt zich op het zenuwstelsel en het bewegingspapparaat, manuele therapie richt zich op het bewegingsapparaat en de osteopathie richt zich meer op organen en het hersenvocht.

Fysiotherapie Of Chiropractie; Wat Is Het Verschil?

Fysiotherapeut Een fysiotherapeut heeft een Hoger Beroeps Opleiding gevolgd. Ook hierin komt heel wat anatomie, fysiologie en pathologie aan bod. Er wordt vanaf het tweede jaar stagegelopen, met in het derde en vierde jaar een stage van 20 weken. De opleiding is dan ook heel praktijkgericht. Manueeltherapeut Een manueeltherapeut is van origine een fysiotherapeut die zich daarna middels een deeltijdopleiding specialiseert in de manuele technieken.

De chiropractor is tevens getraind in het bepalen wanneer het beter is dat de patiënt contact opneemt met de huisarts of een specialist. Verschillende technieken De chiropractische benadering houdt in dat het lichaam als geheel wordt gezien. Dit betekent dat niet alleen maar op de locatie van de pijn wordt gefocust maar gezocht wordt naar de oorzaak van de pijn.

Chiropractie Bij Artrose: Duim, Heup, Nek, Schouder, Hand

Massage RotterdamChiropractie En Fysiotherapie

Op basis hiervan en naar aanleiding van jarenlang, medisch getoetst onderzoek heeft Job in de afgelopen jaren een unieke behandelmethode ontwikkeld. Een methode die is gericht op het herstel van klachten en de ontwikkeling van het bewegingsapparaat om toekomstige klachten te voorkomen en bewegings-, sport- en werkprestaties structureel te verbeteren.

Door het grote aanbod van de verschillende soorten massages, zoals een hot stone massage, een ontspanningsmassage, een ayurvedische massage, is het voor u misschien moeilijk om een keuze te maken. Wij raden u aan om voor de eerste behandeling een ontspanningsmassage te kiezen. U kunt altijd zelf aangeven of de druk tijdens de massage opgevoerd mag worden.

Oefeningen En Revalidatie Whiplash - Behandeling Whiplash

90% van onze klanten heeft last van verhoogde spierspanningen of spier gerelateerde klachten. Massage zal voor veel van deze klachten verlichting kunnen bieden. De klachten kunnen vaak zelfs helemaal verdwijnen door massage. Voor veel van deze klachten hoeft u niet per se naar een fysiotherapeut. Maar mochten wij ondervinden dat de klachten meer met het skelet te maken hebben dan met spieren, dan verwijzen wij u door naar een specialist.

Ook voor informatie over goede personal training kunnen wij u zeer goed adviseren. Voor specifieke lichamelijke klachten kunnen wij een behandelplan voor u opstellen om te bepalen hoeveel tijd er het beste tussen de massages in kan zitten. Wij raden aan om niet te veel tijd tussen de eerste paar massages te plannen, zodat het effect groter is.

Chiropractor

De regelmaat van de behandelingen voor onderhoud en preventie verschilt per persoon. U kunt samen met uw masseur bepalen wat voor u het beste werkt - Fysiotherapie Rotterdam. In principe raden wij voor onderhoud/ preventie aan om eens in de maand een afspraak in te plannen. U kunt heel gemakkelijk online via de website of via onze app een afspraak in plannen op een moment naar keuze.

Als onze behandelingen u bevallen, dan is het voordelig om gebruik te maken van onze voordelige rittenkaart, zodat u korting krijgt op uw massages. Met deze rittenkaart kunt u tot 20% korting krijgen op de originele prijs van bijna elke massage behandeling. De rittenkaart blijft een leven lang geldig, is beschikbaar voor elke locatie en voor elke behandeling en is niet persoonsgebonden - Fysio Rotterdam.

Sporten Na Chiropractische Behandeling?

Voor meer informatie gaat u naar: Rittenkaarten..

De twee belangrijkste oogpunten van waaruit mensen een massage overwegen zijn of omdat ze lichamelijke klachten ervaren, of vanuit een behoefte aan ontspanning. Voor beide beweegredenen is een massage uitermate geschikt en dus ook een absolute aanrader! Massage kan echter ook een hele goede ondersteuning zijn als u in behandeling bent bij een fysiotherapeut of chiropractor.

Ontspanningsmassage

25 Soorten Massage: Welke Kies Jij?Massage Gun En Het Nieuwe Normaal Op Massage Gebied

Het drukke leven van alle dag waarin mensen nauwelijks nog tijd nemen voor zichzelf brengt allerlei symptomen en klachten met zich mee. Mensen worden zich hier steeds meer bewust van en gaan op zoek naar manieren om toch dat stukje ontspanning te vinden. Men ontdekt steeds vaker de positieve effecten van massage voor gezondheid van lichaam en geest - Massage Rotterdam.

Juist in de hectische tijd waarin wij nu leven dient massage voor velen niet alleen als ontspanning maar word ook gezien als heilzaam. Wetenschappelijke onderzoeken naar, en de artikelen over het effect van massage zijn overal te vinden (Chiropractie Rotterdam). Zelfs bedrijven erkennen steeds meer het positieve effect en bieden programma’s voor hun werknemers. Fysiotherapeut Rotterdam.

Fysiotherapie Kan U Helpen

Een massage werkt bovenal en altijd ontspannend en wordt meestal als aangenaam ervaren, en daarmee bewerkstelligt massage zijn kracht: lichaam én geest profiteert van massage. (Chiropractie Rotterdam).

Pijn In Je Knie? Chiropractie HelptMassage Rotterdam

Welkom Welkom op mijn website. Mijn praktijk ligt net over de Duitse grens in het dorpje Zyfflich, op een steenworp afstand van Berg en Dal en Beek-Ubbergen, Groesbeek, de Ooij en Nijmegen. Ik mag wonen en masseren in één van de mooiste (natuur)gebieden rondom Nijmegen. Het Wylerbergmeer ligt achter ons huis en het Pieterpad loopt letterlijk langs de praktijk.

Massage Op MaatSamen met jou kijk ik naar een passende massage of behandeling, rekening houdend met eventuele andere trajecten die je misschien al hebt (gehad) zoals fysiotherapie, chiropractie, manuele therapie etc. Daarbij heb ik vanzelfsprekend ook aandacht voor de oorzaak van je klachten en aan wat je zelf actief bij kunt dragen aan je eigen gezondheid (Massagesalon Rotterdam).

Massage is hier een goede aanvulling op. Door een regelmatige massage word je minder snel ziek, vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem. Lichamelijke ziektes en klachten die worden veroorzaakt door stress, krijgen minder kans, of kunnen worden voorkomen. Massage is daarom een doeltreffende manier om zowel je psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Massage Rotterdam

Niet in de laatste plaats is een massage ook een moment van aandacht, stilstaan en zorg voor jezelf. En luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Het is een goede manier om ‘even uit je hoofd’ te komen, weer met jezelf (en je lijf) in contact te komen en de dagelijkse beslommeringen van het vaak drukke en stressvolle bestaan even los te kunnen laten.

Massages die ik verzorg Vanuit mijn praktijk verzorg ik verschillende massages: Massageadvies Ik denk graag met je mee om te kijken welke massage het beste bij jou past (Chiropractor Rotterdam). Bel, app of mail mij gerust bij vragen, het maken van een afspraak of voor meer informatievia 06 – 13 31 29 65 of .

Fysiotherapeut Rotterdam

In het weekend is mijn praktijk gesloten, maar ben ik wel bereikbaar voor het maken van afspraken.

More from Foot massage

Navigation

Home

Latest Posts

Wasparfum En Schoonmaakmiddelen

Published Mar 19, 23
4 min read

Oefentherapie

Published Mar 15, 23
7 min read