Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Gepubliceerd jul. 04, 21
6 min read

Openingstijden Sport & Ontspanningsmassage

Voor het gezicht hebben we andere wensen dan voor het lichaam: rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren. Het is de bedoeling dat we de huid dan ook zo veel mogelijk gaan liften. Deze bijzondere technieken die wij toepassen worden ook wel “nature’s answer to botox” genoemd.

Ook geven we advies voor de beste huidverzorgingsroutine thuis, tussen de behandelingen door. Dit kan zijn op productniveau, maar ook met een basis guasha massage. Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 5 opeenvolgende weken. Deze kuur adviseren wij tweemaal per jaar te volgen voor de optimale huidconditie.

Hotstones

Relax MaastrichtMassage Hand

Massage De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer ontspant en daarna zichzelf herstelt. Het lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellend vermogen wat bij een massage geprikkeld wordt. Zo voel je je daarna vaak als herboren. Dit komt omdat de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en de aanmaak van oxytocine (het knuffelhormoon) worden gestimuleerd.

Massage In MaastrichtMassage Praktijk Maastricht

Doordat je spieren na een massage weer goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen. En dat is mooi meegenomen! Voordelen Vermindert stress Stimuleert geluksgevoel Verhoogt je weerstand Stimuleert de doorbloeding (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht) Ontknoopt (afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd) Verbetert de balans tussen lichaam en geest Geeft energie Werkt preventief tegen ziektes, pijntjes en depressies.

Massagepraktijk Maastricht

Masseer ook eens iemands handen en/of gezicht. Masseer in een rustige omgeving Masseer eens met collega’s tijdens een lunchpauze. Sommige werkplekken hebben zelfs masseurs in dienst om personeel te helpen ontspannen. Feit is dat hierdoor de kans op depressies, ziektes en overspannenheid worden verminderd, de bloedsomloop verbeterd en ook de concentratie is beter.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Sportmassage Maastricht

Eet geen vet vlak voor een massage Drink minimaal twee glazen water na een massage om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Anders krijg je hoofdpijn. Plan tot een uur na de massage helemaal niets. Zodat je optimaal kunt nagenieten van de massage. Tekst: Renée Beers voor Viv, Online Bron: De Massagerette Gerelateerd .

Chinese Massage In Limburg Nederland

Massage (Massagesalon Maastricht)... Massagesalon Maastricht. Vermindert stress Stimuleert het geluksgevoel Verhoogt de weerstand Vermindert lichamelijke klachten Verbeter je de balans tussen lichaam en geest Geeft ruimte en energie Massage is aanraken. Aanraken en aangeraakt worden zijn een natuurlijke basisbehoeften, net zo belangrijk als voeding, veiligheid, kleding, onderdak, liefde en warmte. Aanraking heeft direct invloed op hoe we ons voelen, fysiek en mentaal.

Relax Massage in Den Haag Dag in dag uit bouwt iedereen spanningen op in het lichaam en de geest. Wanneer de boog steeds strakker komt te staan, kunnen er op den duur lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. De hoogste tijd voor rust en ontspanning zodat je jezelf goed kunt opladen.

Sportmassage Maastricht

Massagepraktijk MaastrichtHotstone Stenen

Deze massage heeft een zachte tot medium druk (maar geen aaien). De relax massage van Massagepoint is een klassieke ontspanningsmassage die je kan helpen om tot rust te komen. Door een relax massage te ondergaan kun je de opgebouwde spanning los laten. en zullen vermoeidheids- en stressklachten verdwijnen. De relax massage van 60 minuten is een full body massage van top tot teen (met uitzondering van de buik en intieme delen).

Zijn er delen in het lichaam welke meer aandacht nodig hebben? Kijk dan bij de recovery massage. Een reservering maken voor een relax massage? We verwelkomen je graag bij één van onze 3 oplaadpunten - Laan van Meerdervoort 118, Den Haag - Appelstraat 107, Den Haag - Prinses Mariannelaan 227, Voorburg . Massage Maastricht Centrum.

Ontspanningsmassage Maastricht

Dat een massage een lekker ontspannen gevoel geeft is vrij bekend bij de meeste mensen. Echter weten veel mensen niet waarom een massage eigenlijk zo goed is voor je lichaam en geest - Massagesalon Maastricht. Wat gebeurd en nu in je lichaam als je gemasseerd word? De bloedcirculatie is van groot belang voor ons lichaam.

Door het lichaam te masseren worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen, ook gaan de organen beter functioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, door massage gaat deze er beter uitzien, simpelweg omdat de conditie hiervan verbeterd. In de spieren is een goede doorbloeding ook van belang.

Massagepraktijk Maastricht

Massage Maastricht – Professionele MassagesMassage Hand

Normaal wordt dit melkzuur goed afgevoerd door de bloedvaten in de spier, maar soms kunnen er ‘knopen’ ontstaan. Massagesalon Maastricht. Een knoop is een bundeltje spiervezels wat aan elkaar kleeft en niet meer soepel in en uit elkaar beweegt. In zo een knoop hoopt melkzuur op, wat een zwaar en moe gevoel in de spier kan geven.

Denk hierbij aan een knoop in je nek, waardoor je nek stijf voelt of misschien wel hoofdpijn creëert. Door een massage te nemen worden deze knopen uit de spieren gehaald, waardoor het melkzuur goed weg kan. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar het effect van massage op de gezondheid.

Massagepraktijk Beginnen

Massage Maastricht - Boek Direct Een Massage Online!Massage Zuid Limburg

Wetenschappers hebben aangetoond dat er verschillende hormonen vrijkomen tijdens een massage. Onder andere endorfine en oxytocine. Endorfine heeft een pijnstillend effect en oxytocine verlaagd de cortisolconcentratie in het bloed. Hierdoor worden veel mensen na de massage een beetje rozig. Massage bevordert dus de aanmaak van serotonine en oxytocine, beide feel good hormonen die rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand opleveren. Sportmassage Maastricht.

Door een massage kun je veel beter je lichaam voelen en raken de gedachtes naarmate de tijd vordert steeds meer op de achtergrond. De hersenen zijn op de achtergrond dan nog wel op zoek naar de oplossing en als je het niet verwacht schiet het je dan opeens te binnen.

Relax Sport Maastricht

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Massage In Maastricht

Klinkt goed allemaal hé? Verplicht ontspannen voor je gezondheid (Massage Maastricht Centrum). Regelmatig een massage kan je welzijn dus een stuk verbeteren. Het is niet alleen heel erg lekker maar je lichaam heeft veel baat bij deze broodnodige onderhoudsbeurt! Kijk voor meer informatie over de diverse massages die ik verzorg onder het kopje ”massages” Wendy Schaar Personal Training .

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen leiden op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten. De klassieke ontspanningsmassage is een ideale behandeling om stress en spanningen te verminderen - Massage In Maastricht. Een massage met als doel ontspanning is een weldaad voor lichaam en geest. Ik vind dat ontspanning behoort tot één van onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

Maastricht Massage - Massage PraktijkDe stress gaat weg en je voelt de energie weer door je lichaam stromen. Eindelijk ben je echt aan het onthaasten, de energie gaat weer stromen. Daardoor zit je beter in je vel en presteer je ook beter in het dagelijkse leven. Het komt er alleen te weinig van dat we de tijd voor ons zelf nemen.

Navigation

Home

Latest Posts

Wasparfum En Schoonmaakmiddelen

Published Mar 19, 23
4 min read

Oefentherapie

Published Mar 15, 23
7 min read